Personlige verktøy

Subsections
 

Kurssenter

Bergen maritime har et eget kurssenter som tilbyr ulike kurs for yrkesutøvere i elektro, maritim og offshore sektor. Våre dyktige instruktører har høy kompetanse og bred praktisk erfaring innen offshore og landbasert virksomhet. Kurssenteret tilbyr relevante kurs med høy kvalitet, som til enhver tid tilfredsstiller de siste krav og standarder i bransjen. Kursene kombinerer både teori og praksis i skolens avanserte simulatorpark. I tillegg til våre standardkurs kan vi skreddersy opplegg etter behov.
Offshorekurs

Offshorekurs

Bergen maritime leverer offshorekurs av høy kvalitet. Vi har dyktige instruktører som jobber med boring offshore. Skolen har en avansert simulatorpark. Vi har drevet offshoreundervisning siden 1985.

Les mer…

Maritime kurs

Maritime kurs

Bergen maritime tilbyr en rekke kurs innen maritim sektor. I tillegg til standardkursene, kan vi skreddersy opplegg etter behov. Kursene er i henhold til STCW (The International Convention on Standards of Training, Certification and Watchkeeping for Seafarers). Opplæringen foregår kombinert med teoriundervisning og praktisk simulatortrening.

Les mer…

Simulatorpark

Simulatorpark

Bergen maritime har simulatorer til bruk i både maritime og offshorerelaterte fag. Skolens seneste investering er en fullskala 3D boresimulator. Denne vil bli benyttet både for bore- og nedihullsoperasjoner. Fullt integrert. Denne er bygget som en egen etasje på skolen med tilhørende undervisningssenter.

Les mer…

Hydraulikk

Hydraulikk

Bergen maritime skole er sertifisert iht. CETOP nivå 1 og 2.

Les mer…

Våre kurs

Info og påmelding til kurs finner du her

Les mer…

Bergen: Vestre Strømkaien 10, 5008 Bergen (ved Legevakten). Postadresse: Postboks 6065, 5892 Bergen. Telefon: +47 55 33 7500

Bergen maritime avdeling Austevoll:  5392 Storebø, Telefon: 56 18 20 00