Kantine

Bergen Maritime vgs og -fagskole har en moderne kantine, som har åpent mandag til fredag 07:30- 13:30.

Kantinen betjenes av Linda og Siri-Lill, begge to med god erfaring innenfor kokkefaget.

Kantinen er et hyggelig møtested for alle som benytter skolen, og tilbyr et rikholdig utvalg av varer, fra det helt rimelige med grei kvalitet til det noe dyrere med meget god kvalitet.

Fordeler med bruk av kantinen:

Du får god og næringsrik mat som hjelper deg til å yte bedre i timene, noe som kan gi deg bedre karakterer. Et aktivt hode bruker mange kalorier som må erstattes.

Du kan få et større, eller mindre, måltid til konkurransedyktige priser. Har du lyst på noe ekstra godt en dag, er det bare å slå til. Vi har utvalget.

Har du bruk for et ryddig og pent sted for å avholde kollokviegrupper, eller andre mindre samlinger, så er kantinen alltid tilgjengelig for dette. Les deg opp sammen med dine medstudenter over en kopp kaffe, eller kakao.

Har du fått et godt øye til en av dine medstudenter/-studiner? Inviter ham/henne med opp til et vindusbord, og bli litt bedre kjent.

Er du ansatt, og har kollegaer/bedrifter på besøk? Kantinen har egen ordning for å samle det som kjøpes, slik at du lett kan få oversikten.

Trenger du mat utover det som tilbys til enhver tid? Ta kontakt for bestilling til møter, samlinger m.v.

Kantinen holder stengt i skoleferier og ellers andre elevfrie dager.

Tlf: 55 33 75 15