Undervisningsstillinger i petroleumtekniske fag

Undervisningsstillinger ledig på Bergen maritime maritime fagskole  i petroleumstekniske fag.

Fagskoleutdanning er ei tertiærutdanning, lik universitet og høgskoler, som bygger på videregående opplæring eller tilsvarende realkompetanse. Utdanningen gir studentene en kombinert praktisk og teoretisk kompetanse som kvalifiserer til stillinger som krever både teknisk innsikt og lederkompetanse.

Bergen maritime fagskole gir i dag tilbud til ca. 300 studenter og har ca. 60 ansatte. Fagskolen er sammen ved Bergen maritime videregående skole sentralt plassert på Nygårdstangen i Bergen. Vi har et godt arbeidsmiljø med gode muligheter for personlig utvikling og individuell tilpassing for våre ansatte.

Vi søker etter kandidater som har ingeniørutdannelse eller teknisk fagskole innen petroleum.  I tillegg må kandidatene ha relevant erfaring fra petroleumsbransjen.

• Den som skal ansettes må legge frem politiattest
  • Alle nyansettelser i Hordaland fylkeskommune blir gjort med en prøvetid på 6 mnd

Personlige egenskaper

• Gode kommunikasjonsevner