Utdanningstilbud

Elektrofag, teknikk og industriell produksjon, industriteknologi, brønnteknikk, elenergi, maritim fagretning, automatisering.
VG1 Elektrofag

VG1 Elektrofag

Elektrofagene inngår i noen av de viktigste yrkene som skal til for å få et samfunn til å fungere. Velger du elektrofag kan du tre inn i en spennende verden som gir deg en strøm av muligheter.

Les mer…

VG1 Teknikk og industriell produksjon

VG1 Teknikk og industriell produksjon

Utdanningsprogrammet fører frem til yrker innen teknisk industri, skipsindustri, teknoindustri, bilindustri, kjemisk prosessindustri og oljebransjen.

Les mer…

VG2 Industriteknologi

VG2 Industriteknologi

Programområdet legger grunnlaget for jobb innen mekanisk og teknisk industri, prosessindustri og grafisk produksjon.

Les mer…

VG2 Brønnteknikk

VG2 Brønnteknikk

En utdanning innen brønnteknikk gir deg mange muligheter til en spennende og utfordrende jobb - både offshore og på land.

Les mer…

VG2 Elenergi

VG2 Elenergi

Utdanningen gir kompetanse som dekker behov innen helsevesen, næringsliv, boliginstallasjoner, skipsfart, samferdsel, kraftproduksjon og industri.

Les mer…

Vg2 Maritim fagretning

Utdanningen skal bidra til å utvikle dyktige medarbeidere med høy kompetanse innen drift av skip. Mulighetene er mange - blant annet innen offshore og supply, fraktefartøy innenriks og utenriks samt cruiseskip.

Les mer…

VG2 Automatisering

VG2 Automatisering

Et vidt spekter av spennende jobber står i kø for en som har utdannelse i automatiseringsfag. Innen de fleste ledd i prosessbedrifter og industri er det stort behov for en dyktig automatiker.

Les mer…

VG3 Automatisering

VG3 Automatisering

Som automatiker kan du få jobb i prosessindustri, mekanisk industri, olje- og gassindustrien og i bedrifter som bygger, reparerer og vedlikeholder automatiske prosessystemer og maskiner.

Les mer…

arkivert under:

Bergen: Vestre Strømkaien 10, 5008 Bergen (ved Legevakten). Postadresse: Postboks 6065, 5892 Bergen. Telefon: +47 55 33 7500

Bergen maritime avdeling Austevoll:  5392 Storebø, Telefon: 56 18 20 00