Vg2 Maritim fagretning

Utdanningen skal bidra til å utvikle dyktige medarbeidere med høy kompetanse innen drift av skip. Mulighetene er mange - blant annet innen offshore og supply, fraktefartøy innenriks og utenriks samt cruiseskip.

Norge og det internasjonale markedet er avhengig av driftssikre, velfungerende fartøy med avansert teknologi og automatiserte prosesser. Programområdet for maritime fag skal legge grunnlaget for yrkesutøvelse om bord på skip og flytende installasjoner.

 

Fagene krever økt bevissthet innen HMS både ombord og i land. Erfaring og kunnskap innen faget gjør deg verdifull og ettertraktet i arbeidsmarkedet.

 

Skolen tilbyr et ett-årig utdanningsprogram; VG2maritime fag. Programområdet er delt i en fellesdel og en fordypningsdel for matros og motormann. Utdanningen etterfølges av en læretidperiode i bedrift, ombord på skip og fører fram til fagbrev for Matros og/eller Motormann.

 

Collage_boats

arkivert under: ,

Bergen: Vestre Strømkaien 10, 5008 Bergen (ved Legevakten). Postadresse: Postboks 6065, 5892 Bergen. Telefon: +47 55 33 7500

Bergen maritime avdeling Austevoll:  5392 Storebø, Telefon: 56 18 20 00